tekmovalci.jpg

Občinsko tekmovanje Kaj veš o prometu na OŠ Bršljin

datum: 26. 04. 2024

V sredo, 24. aprila, je na OŠ Bršljin potekalo občinsko tekmovanje Kaj veš o prometu za učence osnovnih šol. Tekmovalci so se pomerili v spretnostnem poligonu, praktični vožnji in preizkusu teoretičnega znanja, pri čemer so pokazali izjemno znanje na področju prometne varnosti.

Ekipno zmago so slavili učenci OŠ Bršljin, ki so navdušili s svojimi spretnostmi in znanjem. V posamičnem tekmovanju je prvo mesto osvojil Martin Šonc, drugo mesto Aleksa Kljunić, oba učenca OŠ Bršljin, medtem ko je tretje mesto zasedel učenec Žan Radovan iz OŠ Brusnice. Vsi trije zmagovalci so poleg praktičnih nagrad prejeli tudi skiro, ki so ga bili še posebej veseli.

Vsi udeleženci občinskega tekmovanja, ne glede na uvrstitev, so bili nagrajeni s praktično nagrado in kolesarsko čelado, ki sta ju prispevala Mestna občina Novo mesto in Policija. Pri organizaciji tekmovanja so sodelovali redarji, policisti, inštruktorji avtošole AlfaGo ter predstavniki Mestne občine Novo mesto in AVP, kar je prispevalo k uspešni zvedbi dogodka.

 

kolesar na poligonu 

 

nazaj