vodilna slika

Urnik HAT testiranja pred ZD Novo mesto

Od četrtka, 24. februarja 2022, se spreminja lokacija izvajanja hitrih antigenskih testov (HAT). Testiranja se ne bodo več izvajala pri Gasilsko-reševalnem centru Novo mesto, temveč ob delavnikih na parkirišču pred glavnim vhodom Zdravstvenega doma Novo mesto.

Lokacija: Hitra antigenska testiranja bodo potekala pred glavnim vhodom v Zdravstveni dom Novo mesto oziroma na isti lokaciji, kjer se izvajajo tudi PCR testiranja.

Delovni čas: Ob delavnikih med 9. in 11. uro ter med 13. in 15. uro.

Možnosti testiranja:

V primeru pozitivnega rezultata samotestiranja – s seboj na vpogled prinesite testno ploščico z označenim imenom in priimkom in uro samotestiranja. Potrebujete še osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, testiranje je brezplačno.

V primeru prekinitve izolacije med 7. in 10. dnem po pozitivnem HAT ali PCR testu – s seboj prinesite dokazilo o pozitivnem HAT ali PCR testu (izpis iz aplikacije zVem ali SMS sporočilo o pozitivnem testu), testiranje je brezplačno.

V primeru simptomov COVID-19 – v tem primeru se predhodno posvetujte z izbranim osebnim zdravnikom. V primeru, da boste napoteni na hitri antigenski test s seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, testiranje je brezplačno.

Ostali razlogi (izpolnjevanje PCT, potovanje,…) – s seboj prinesite osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja, testiranje je samoplačniško.

nazaj