vodilna slika

Občasno oviran promet - Jurna vas, Koroška vas in Pristava, ter Vinja vas, Podgrad in Mihovec

Objavljeno 17. 12. 2019:  Obveščamo vas, da bodo med 17. in 20. decembrom potekalo podaljšanje premične delene in občasne popolne zapore ceste Vinja vas-Podgrad-Pristava-Mihovec zaradi širitve in preplastitve ceste. V času popolne zapore bo promet skozi območje gradbišča dovoljen v dogovoru z vodnjem gradbišča ali preko obvoza za Koroško vas. Prosimo za razumevanje. 

Objavljeno: 21. 10. 2019: Obveščamo vas, da bo med 22. oktobrom in 4. novembrom med 7. in 17. uro potekalo podaljšanje popolne zapore ceste Vinja vas-Podgrad-Pristava-Mihovec zaradi sanacije in preplastitve ceste. V času popolne zapore bo promet skozi območje gradbišča dovoljen v dogovoru z vodnjem gradbišča. Prosimo za razumevanje. 

Objavljeno 3. 10. 2019: Obveščamo vas, da bo od 7. do 11. oktobra potekala popolna zapora ceste Jurna vas-Koroška vas zaradi ureditve priključka lokalne ceste Jurna vas-Koroška vas na državno cesto Novo mesto-Metlika. V času popolne zapore bo promet preusmerjen na naslednji priključek za Koroško vas in Jurno vas. Prosimo za razumevanje. 

Objavljeno 3. 10. 2019: Obveščamo vas, da bo zaradi sanacije in preplastitve ceste popolna zapora ceste Vinja Vas-Podgrad-Pristava-Mihovec med 7. in 21. oktobrom. V času popolne zapore bo promet skozi območje gradbišča dovoljen v dogovoru z vodjem gradbišča. Prosimo za razumevanje. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obveščamo vas, da bodo od 19. junija do 31. decembra na in ob lokalnih cestah na območju Jurne vasi, Koroške vasi in Pristave potekala dela na izgradnji podzemnega telekomunikacijskega omrežja. Zaradi izvedbe gradnje optičnega kabelskega omrežja bodo delne zapore cest tudi  na odseku Vinje vasi, Podgrada, Pristave, Mihovca. Zaradi premičnih polovičnih oziroma izmeničnih zapor delov cest, bo promet občasno oviran in ustrezno urejen s prometno signalizacijo. 

Prosimo za razumevanje in za upoštevanje začasne prometne signalizacije. 

nazaj