Predstavitvena delavnica čuječnosti

dne 25. 02. 2019, 18:00

Lokacija: Knjižnica Mirana Jarca, Trdinova čitalnica

Predstavitvena delavnica je namenjena vsem tistim, ki se s prakso čuječnosti še niste srečali ali pa bi želeli znova priti v stik z njo, in tudi tistim, ki si želite vstopiti v Uvodni program čuječnosti, ki bo v Novem mestu potekal v marcu 2019*.

Čuječnost je namerno posvečanje pozornosti sedanjemu trenutku, takšnemu kot je, brez presojanja. Izvajalka vas bo vodila skozi osnovne koncepte čuječnosti, ki jih boste spoznali predvsem skozi vaje, saj je delavnica tako informativna kot izkustvena.

Izvajalka delavnice je Tina Turk, specializantka analitične psihologije (Jungovske psihoanalize; router pri IAAP).

Trajanje delavnice je 2 uri in je brezplačna. Obvezne prijave sprejemamo do zapolnitve mest na info@cujecnost.org. Vljudno vabljeni.

 

* Uvodni program v Novem mestu bo potekal od 13. 3. – 15. 5. ob 18h v učilnici v knjižnici Mirana Jarca. Informacije in prijave na www.cujecnost.org in e-naslovu info@cujecnost.org.

 

O izvajalki

Tina Turk redno meditira okoli 20 let. Ko je leta 2013 preko študija Vipassane prišla v stik s konceptom ‘Metta’ (aktivno razvijanje sočutja in ljubezni do vsega, kar obstaja) se je sočasno srečala tudi s čuječnostjo kot prakso in kasneje načinom življenja. Pri tem je zanjo najpomembnejša tista praksa, ki bazira na pojmu ‘ljubeče naklonjenosti’. Udeležuje se praks, izobraževanj in ostalih dogodkov na temo čuječnosti in ljubeče naklonjenosti. Dela v zasebni psihoterapevtski praksi v Ljubljani, kjer trenutno tudi vodi Uvodni program čuječnosti.

nazaj