vodilna slika

PRVI DOLENJSKI TURISTIČNI HACKATHON

od 23. 11. 2018 do 24. 11. 2018

Lokacija: Podjetniški inkubator Podbreznik Novo mesto

Razvojni center Novo mesto, v okviru izvajanja aktivnosti Organizacije za management in marketing destinacije Dolenjska, prireja Prvi dolenjski turistični hackathon. Gre za dinamičen in moderiran dogodek, kjer različne ekipe pod mentorstvom v sproščenem duhu iščejo rešitev za isti problem. Ekipe nato na kratko predstavijo idejo pred komisijo. Tema prvega dolenjskega turističnega hackathona je oblikovanje "Inovativnega turističnega produkta Dolenjske z višjo dodano vrednostjo".

K prijavi vabijo posameznike, podjetja, organizacije, društva, ki želijo ob pomoči mentorjev razviti svojo turistično podjetniško idejo do realizacije. Seveda ni nujno, da se s turizmom že ukvarjajo. Udeleženci lahko ravno skozi dvodnevno druženje s turističnimi delavci in strokovnjaki, podjetniškimi in startup mentorji odkrijejo nove priložnosti in njihovo  mesto v raznolikem in konkurenčnem svetu turizma.

Podrobnosti o dogodku ter prijavni obrazec najdete na strani https://www.visitdolenjska.eu/hackathon.html.

Prijavijo se lahko posamezniki ali ekipe. Nagrada za zmagovalno ekipo pa je individualno mentorstvo ekipe pri razvoju njihove ideje do realizacije v vrednosti 2.100,00 EUR.

nazaj