vodilna slika

Delavnica - PovemPoveš: delavnica javnega nastopanja in retorike – osnovna

dne 29. 01. 2018, 18:30

Lokacija: Trdinova čitalnica, Knjižnica Mirana Jarca

NASTOPANJE je užitek! Ne verjamete?! :o)

Pridružite se nam na začetni stopnji delavnice javnega nastopanja in retorike PovemPoveš s Carmen L. Oven. Delavnice bodo potekale vsak ponedeljek od 18.30 do 20.00 (6 srečanj po dve šolski uri).

Začetek: ponedeljek, 29. 1. 2018. Cena: 60 € za celotno delavnico. V ceno je všteto gradivo za udeležence in posnetek individualnih nastopov s komentarji voditeljice delavnice. Obvezne prijave najkasneje do 25. januarja na bojana.medle@nm.sik.si ali 07/393 46 13.

Več o delavnici:

Delavnica nastopanja je sestavljena iz teoretičnega dela in praktičnih vaj. Skozi vaje, ki obsegajo tako besedno kot nebesedno komuniciranje, vsak udeleženec ali udeleženka sam/a spoznava, v katerih stvareh je dober/a in kje v komunikaciji s sabo in z drugimi lahko postane še boljši/a.

Skozi praktične vaje (dihalne vaje, vaje telesne govorice …) spontano krotimo tremo in osvajamo raven jezika, ki je potrebna za to, da je nastopajoči ne samo zanimiv za občinstvo pač pa je v vlogi nastopajočega tudi sproščen in zadovoljen s sabo.

Delavnica pomaga pri spoznanjih:

-Kako dober govorec/ govorka sem že zdaj?

-Kako se odziva moje telo, ko nastopi trema?

-Kako izvajati preproste, a učinkovite dihalne vaje za premagovanje treme?

-Kaj pomeni (moj) dober nastop?

-O tem, kako vzpostaviti stik z občinstvom.

-Kako vem, da je moj nastop zanimiv za različne vrste občinstva?

Program bo prilagojen potrebam in željam udeležencev in udeleženk.

Izvaja in vodi:

Carmen L. Oven, voditeljica javnih prireditev, avtorica in voditeljica radijskih ter televizijskih oddaj, izvajalka delavnic nastopanja in pripovedovanja ter avtorica romanov za odrasle in mladino.

nazaj