DSC_0008.JPG

Z aplikacijo Sitium do vozovnice za mestni avtobus tudi na daljavo

datum: 05. 07. 2023

Pametni sistem Sitium, ki je uporabnikom na voljo kot aplikacija za mobilne telefone in kot fizična kartica, nudi poenostavljen in lažji način uporabe javnih storitev. Sistem omogoča plačevanje parkirnine, od julija tudi nakup mesečne in enkratne vozovnice za mestni potniški promet, k temu pa je najenostavneje pristopiti z uporabo aplikacije Sitium, ki deluje tako na iOS kot Android napravah.

Pametni sistem Situm omogoča, da z mestno kartico ali aplikacijo Sitium na enostaven način plačate vožnjo z mestnim avtobusom, pri čemer lahko koristite nakup enkratne vožnje ali pa se zapeljete s predhodno naloženo mesečno vozovnico. Nakup mesečne vozovnice lahko opravite na enem od prodajnih mest, torej na sedežu občine, v Knjižnici Mirana Jarca in na novomeški avtobusni postaji, ali samostojno preko aplikacije Sitium.

Aplikacijo Sitium za pametne telefone lahko pridobite na Apple app store ter Google app store. V aplikacijski trgovini naložite aplikacijo na vašo napravo ter ob postopku prijave navedete le vašo telefonsko številko naprave, ki jo uporabljate in na katero je vezana uporaba aplikacije. Sistem vam bo posredoval potrditveni SMS, s pomočjo katerega potrdite, da ste prijavo zagnali vi. Vnos vaše telefonske številke je potreben le zaradi preprečevanja zlorab. Pred prvim nakupom vozovnice se najprej zglasite še na enem od prodajnih mest, da opravite identifikacijo.

qrcode_Sitium

              Poskeniraj QR kodo in prenesi aplikacijo.

 

Povezane novice

30. junij
ikona sitium Nm

Do vozovnice za mestni avtobus s pametnim sistemom Sitium

V Novem mestu širimo storitve pametnega sistema Sitium, ki je uporabnikom na voljo kot aplikacija za mobilne telefone in kot fizična kartica ter nudi poenostavljen in lažji način uporabe javnih...

več >

nazaj