Kino_Cineplexx_NM_ponovno_odpira_dvorane_ta_petek.jpg

V petek vrata ponovno odpira Cineplexx Novo mesto

datum: 17. 11. 2021

V petek, 19. novembra 2021, Cineplexx Novo mesto ponovno odpira vrata svojih kinodvoran. Novomeščani bomo lahko sedaj ponovno spremljali premiere filmskih uspešnic na velikih platnih, predpremierno pa se bodo luči prižgale za nadaljevanje kultne znanstveno-fantastične franšize in akcijske komedije Izganjalci duhov. Ljubitelje kina bo razveselila tudi aktualna pestra filmska ponudba.

Dobrodošli nazaj, dobrodošli v Cineplexx NOVO MESTO

Filmske navdušence že v petek, 19. novembra čaka pester filmski program. Akcijska komedija Izganjalci duhov: Zapuščina bo razveselila tako oboževalce legendarnih izganjalcev duhov, kot vse ljubitelje komedije. Tajni agent James Bond v akcijskem trilerju Ni čas za smrt. Nadaljevanje velikega regionalnega filmskega hita in sage o Petru Marašu iz leta 2018 - srbska kriminalna drama Južni veter: Pospešek. Epska pustolovščina Dune: peščeni planet, adaptacija znanstvenofantastične klasike Franka Herberta z izjemno igralsko zasedbo. Večni, nov Marvelov film o superjunakih, ki so se skrivali tisoče let in se morajo ponovno združiti, da bi ohranili življenje na Zemlji. Najmlajše bo navdušila strašljiva in priljubljena družina, ki se vrača v nadaljevanju animirane pustolovščine Pri Adamsovih 2, animirana komedija Mali šef: družinski posli ter priljubljeni junaki na štirih tačkah Tačke na patrulji: film.
Aktualen spored, kjer lahko opravite tudi rezervacijo ali nakup kino vstopnic, lahko preverite na spletni strani Cineplexxa.

Konec leta prinaša pester filmski izbor

Na velika platna v četrtek, 25. novembra prihaja kriminalna drama z naslovom Hiša Gucci, režiserja Ridleya Scotta, ljubitelji Mervelovih superjunakov zagotovo ne bodo zamudili filma Spiderman: Ni poti domov (16. december). Kultna franšiza Matrica je končno dobila nadaljevanje; v vlogah Nea in Trinity se bosta ponovno združila izjemna Keanu Reeves in Carrie-Anne Moss – Matrica: Obuditev (23. december). Najmlajši pa komaj čakajo pevske talente, ki so se nam s svojimi izjemnimi glasovi pred petimi leti vtisnili v spomin, sedaj pa se vračajo v še večjem spektaklu v drugem delu animirane pustolovščine Zapoj 2 (9. december).

Varno v kino

V Cineplexx kinih skrbijo za vse potrebne ukrepe, skladno s priporočili NIJZ, vse obiskovalce kina pa naprošajo, da so odgovorni in se držijo vseh priporočil. V skladu s trenutno veljavnimi ukrepi v kinodvoranah za obiskovalce velja t. i. PCT pogoj (preboleli, cepljeni ali testirani), razen za mlajše od 12 let, v vseh prostorih kina je ves čas obvezna uporaba mask. Podrobneje o varnem obisku kina si lahko preberete na spletni strani Cineplexx.si.

nazaj