DSC_6474.jpg

Popolna zapora Rozmanove ulice

datum: 06. 08. 2021

V torek, 10. avgusta, bo na Rozmanovi ulici med odcepom za Novi trg in križiščem z Vrhovčevo vzpostavljena popolna zapora. Kot smo že obveščali, gre za nadaljevanje prenove mestnega jedra, ki na delu Rozmanove in na Kastelčevi ulici poteka v treh fazah. Zapora Rozmanove je predvidena do 30. avgusta, nato pa bo od 31. avgusta do 27. septembra, ko je predviden zaključek del na tem območju, promet po Rozmanovi potekal izmenično enosmerno.

Skupna in vesticijska vrednost projekta je 2.668.732,54 EUR. Logotip sofinanciranje Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz  Evropskega sklada za regionalni razvoj v višini 2.091.944,79 EUR.

 

Začetek projekta: december 2019
Zaključek projekta: september 2022

 

V  času zapore bo dostop za stanovalce, dostavo in gradbišče urejen prek Kapiteljske ulice in Florjanovega trga, izvoz za stanovalce in dostavo pa bo iz smeri Glavnega trga potekal po prenovljenem delu Rozmanove do knjižnice, Vrhovčevi, Kratki ulici in ulici K Sodišču. Hkrati ob prenovi Rozmanove poteka tudi prenova Kastelčeve ulice, ki ostaja zaprta za promet do zaključka del.

Rozmanova-Vrhovčeva

Dodatne informacije o zaporah in poteku del v 3. fazah je na voljo na povezavi.

Potek obvoza:

Zapora_mestno jedro

V času del izvajalec prosi za razumevanje.

Več o evropski kohezijski politiki v Sloveniji - www.eu-skladi.si

Povezane novice

21. julij
 Dela v mestnem jedru se nadaljujejo na Kastelčevi, del prenovljene Rozmanove začasno spet prevozen

Dela v mestnem jedru se nadaljujejo na Kastelčevi, del prenovljene Rozmanove začasno spet prevozen

Prenova mestnega jedra se po skorajšnjem zaključku osrednjega dela Rozmanove seli na Kastelčevo in odsek Rozmanove med odcepom za Novi trg in križiščem z Vrhovčevo. Dela bodo stekla v ponedeljek,...

več >

nazaj