checklist-1622517_640.png

Spoznaj spretnosti – zaglej nove priložnosti!

datum: 23. 03. 2021

Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti – SVOS je pripomoček, s pomočjo katerega lahko brezplačno ocenite lastne spretnosti. Namenjen je vsem generacijam odraslih, ki želite preveriti, v čem ste dobri in kaj lahko še izboljšate. Pri tem so na voljo naloge in izzivi iz vsakdanjega življenja in delovnega okolja s področja besedilnih, matematičnih in spretnosti reševanja v problemov v računalniškem okolju. S SVOS preverite tudi uporabo spretnosti doma in v službi, kako zdravo živite in svoje poklicne interese.

Svos_logo

 

Rezultati, vključno s primerjavo z drugimi odraslimi, so samo vaši in jih dobite takoj. SVOS rešite po spletu, od doma. 

Več o vprašalniku, brezplačnem dostopu in svetovanju vam je na voljo na vaši lokalni točki SVOS –  RIC Novo mesto, katarina.rozman@ric-nm.si ali tina.krzisnik@ric-nm.si  in preberite informacije na naši spletni strani https://www.ric-nm.si/si/dejavnosti/tocka-svos/

Andragoški center Slovenije ob podpori Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport in Evropskega socialnega sklada strokovno bedi nad ocenjevanjem spretnosti v Sloveniji. V sodelovanju z javnimi izobraževalnimi ustanovami skrbi, da je SVOS dostopen vsem odraslim. Za majhno državo, kot je Slovenija, je pomembno, da imajo vsi prebivalci razvite spretnosti. Izkoristite to možnost! 

 

MIZS_slo_Prozorno ozadje                RIC_LOGO                 ESS

nazaj