QRientacija_za_Novome____ane_-_Fotografija2.jpg

QRientacija po Novem mestu 2021

datum: 12. 02. 2021

Taborniki Rodu gorjanskih tabornikov so pripravili orientacijsko progo, primerno za kogarkoli. Nanjo se lahko odpravite sami ali z družino in skupaj doživite prijetno dogodivščino, na kateri boste preverili svoje znanje in spretnosti orientacije.
Orientacija bo postavljena od sobote, 13. februarja, do nedelje, 21. februarja. Potem bodo KT-je (kontrolne točke) umaknili. Na povezavi najdete zemljevid z vrisanimi točkami. Pot je krožna, zato lahko začnete kjerkoli.

QRientacija za Novomeščane - Fotografija1

KT-ji so označeni s QR kodami. Ko KT najdete, skenirajte kodo, ta pa vas bo vodila do vprašanja oziroma naloge na spletu. Za skeniranje potrebujete aplikacijo (za Apple npr. “QR Reader”, za Android npr. “QR Code Reader”). Točke bodo redno pregledovali. Če kakšne nikakor ne najdete, jo preskočite in nadaljujte pot do naslednje.

QRientacija za Novomeščane - Zemljevid.pdf

Na zemljevidu bo prijavna QR koda - ko jo skenirate, vpišete ime ekipe - bodite izvirni, da se imena ne bodo ponavljala. Če želite sodelovati v žrebu za simbolične nagrade, lahko vpišete tudi svoj elektronski naslov. Ime ekipe, s katerim ste se prijavili, boste morali vpisati pri vsaki nalogi. Prosimo, da se listov s kodami ne dotikate.

QRientacija za Novomeščane - Fotografija3

Vabimo vas, da jimna elektronski naslov obvestila@rgt.si pošljete kakšno fotografijo s proge. Pošljite jim jih v primeru, da se strinjate z objavo na naši internetni ali Facebook strani.

nazaj