sbnm.jpg

Spremenjen režim vstopa v Splošno bolnišnico Novo mesto

datum: 29. 09. 2020

Obveščamo vse, ki prihajate v Splošno bolnišnico Novo mesto (SB NM), da je spremenjen režim vstopa v bolnišnico. SB NM je postala Covid bolnišnica, ki že sprejema Covid paciente, zato so bili prisiljeni sprejeti dodatne varnostne ukrepe, da bodo lahko čim bolj uspešni v boju z virusom.

 

Še vedno pa ne smemo pozabiti, da je potrebno storiti vse, da bo kljub dodatnim varovalkam preostala dejavnost bolnišnice potekala čim bolj nemoteno in po načrtih. Zato vljudno prosijo vse obiskovalce bolnišnice, da na dodeljen termin prihajate čim bolj točno in ne več kot 15 minut pred samim predvidenim terminom pregleda/posega/preiskave/sprejema. Pred vstopom v bolnišnico pripravite vabilo na pregled in izpolnjen vprašalnik o zdravstvenem stanju, ki ju boste izročili osebju na vhodu. Zaradi povečanega števila obiskovalcev so na vhod postavili tudi varnostnika, ki vam bo pomagal pri nadaljnjih usmeritvah, ob vstopu v bolnišnico pa vam bodo tudi izmerili telesno temperaturo na avtomatskem merilniku.

V primeru, da se želite zgolj naročiti na našo zdravstveno storitev, vas vljudno prosijo, da potrdilo o izdani e-Napotnici oddate v skrinjico pred vhodom v bolnišnico oz. za naročanje uporabite enega od drugih načinov naročanja (spletna stran, telefon).

Prihaja slabo vreme, povečano število respiratornih okužb in le skupaj, z upoštevanjem navodil, bomo lahko uspešno prebrodili izzivov polno situacijo, ki je pred nami.

Vodstvo bolnišnice se zahvaljuje za razumevanje! 

nazaj