SmartMeUp_Promo_1.png

Pridružite se programu usposabljanja SmartMeUp

datum: 18. 08. 2020

Štajerski Tehnološki Park pripravlja za mlade s podjetniško žilico brezplačen program usposabljanja SmartMeUp. Prijave sprejemajo do 15. septembra, priložnost za sodelovanje pa bodo dobili prizadevni posamezniki z visokošolsko izobrazbo, ki se bodo v sklopu projekta od oktobra 2020 do marca 2021 dodatno izobraževali. Tisti z najboljšo podjetniško idejo se bodo potegovali tudi za denarno nagrado, največja spodbuda bo pa njihov poslovniški uspeh, h kateremu stremi program SmartMeUp.

V modularnih podjetniških usposabljanjih SmartMeUp bodo udeleženci dodatno razvijali svoje veščine, v ospredju bo predvsem razvoj poslovne ideje v uspešno kariero. Med seboj si bodo lahko izmenjevali mnenja, tok informacij bo vezan tudi na mednarodno okolje. S svojo podjetniško idejo se bodo udeležili državnega in evropskega tekmovanja, prvi trije nagrajenci bodo prejeli tudi denarno nagrado oziroma poslovno podporo.

Več informacij najdete v priponki in na spletni strani Štajerskega Tehnološkega Parka, za morebitna vprašanja so na razpolago na e-naslovu info@stp.si, ali telefonsko na številki 02 6540 229.

SmartMeUP_Vabilo_UDELEZENCI.pdf

nazaj