nm_pomlad.jpg

Akustični koncert Špele Cesar in Domna Brodariča

datum: 01. 07. 2020

Ob 100. obletnici novomeške pomladi vabljeni na akustični koncert Špele Cesar in Domna Brodariča v sklopu mini koncertov založbe Inja music. Koncert bo jutri, 2. 7. 2020, ob 19. uri v Parku Rastoče knjige.

Mini butične koncerte INJA SESSIONS bodo otvorili z glasbenico Špelo Cesar – mlado predstavnico novega novomeškega vala glasbe, ki se je pred kratkim predstavila s tretjim singlom Smisel, ki je bil tako kot prejšnja (Za hip in Ostani) radijsko odlično sprejet. Domen Brodarič je 22-letni Novomeščan, pevec, kitarist in besedilopisec. Jeseni bo pri založbi Inja music izšel njegov prvi singel v indie-rock žanru.

V primeru dežja se dogodek iz Parka Rastoče knjige prestavi v atrij Knjižnice Mirana Jarca.

Več informacij najdete na spodnjih povezavah: https://www.facebook.com/injamusicproduction/ https://www.instagram.com/inja_music_records/ https://www.youtube.com/channel/UCBkjwavehlLFG-UIeBeuXcA   

 

V sklopu kampanje 100 let novomeške pomladi sledi v poletnih in jesenskih mesecih vrsta manjših dogodkov, 26. septembra pa še osrednja prireditev. Podporniki projekta so Zavarovalnica Sava, zavarovalna družba, d.d., BTC d.d., Telekom Slovenije d.d., Krka, tovarna zdravil, d.d., skupina TPV, Renault in Petrol d.d.

logonmpom1

nazaj