_DSC1395-1.jpg

Sprememba polovične zapore na Šmarješki cesti

datum: 06. 03. 2020

Na Šmarješki cesti, kjer potekajo gradbena dela za tovarno zdravil Krka, bo v torek, 10. marca, vzpostavljena spremenjena polovična zapora ceste. Ta bo potekala v obratni smeri kot doslej, in sicer bo promet ob zapori potekal enosmerno iz smeri Mačkovca proti Ločni. Obvoz iz smeri Ločne proti Mačkovcu pa bo urejen skozi krožišče »tabletka«.

 

obvoz na šmarješkiZaradi spremembe delovne zapore bo spremenjen tudi potek voženj avtobusov mestnega potniškega prometa v smeri proti Sevnem, in sicer na linijah 2, 3, 4 in 5. Avtobusi bodo proti Sevnem vozili po obvoznici mimo Qlandije, postajališče Krka pa se bo uporabljalo na Andrijaničevi cesti. V tem času ne bodo obratovala postajališča Mačkovec, Krka–tehnični pregledi in Ločna, potniki pa bodo lahko uporabljali postajališče pri Qlandiji. Vožnje iz smeri Sevnega proti Novemu mestu ostajajo nespremenjene. Dela na Šmarješki cesti bodo predvidoma potekala do sredine avgusta.

Povezane novice

14. februar

Spremembe v mestnem potniškem prometu v času izvajanja gradbenih del ob Šmarješki cesti

Obveščamo vas, da se bo v ponedeljek, 17. februarja, začelo izvajanje gradbenih del ob Šmarješki cesti, ki bodo predvidoma trajala do 27. marca. Zaradi posledične polovične zapore na Šmarješki...

več >

nazaj