All_stars_RKL_2018.jpg

Dolenjsko je zajela košarkarska mrzlica

datum: 08. 03. 2019

Približuje se košarkarski obračun za obstanek v Ligi ABA med Krko in Petrolom Olimpijo, ki bo v nedeljo, 17. marca, še dodatna košarkarska poslastica na ta dan pa bo tretja tekma vseh zvezd All stars Rekreacijske lige v košarki 2019 v Športnem centru Livada od 17.30 dalje.

„Zavod Novo mesto nadaljuje z organizacijo dogodkov, ki promovirajo in podpirajo zdrav način življenja in odnosa do športa. Kdo je boljši promotor zdravega načina življenja, kot številni rekreativci, ki se merijo v različnih rekreacijskih ligah. Prav liga v košarki je eden od projektov z najdaljšo tradicijo. Tekmovanje, ki se je pričelo novembra lani, želimo nadgraditi z organizacijo 3. All Stars tekme. Dogodek se je „prijel“, zato na tem mestu vsi vabljeni na prijeten košarkarski večer v ŠC Livada, potem pa družno skupaj podpremo KK Krka, ki se bo v boju za obstanek v ABA ligi, pomerila s Petrol Olimpijo v Športni dvorani Leona Štuklja,“ je ob tej priložnosti povedal Matjaž Kuzma, koordinator za šport in organizator prireditve iz Zavoda Novo mesto.

AllStars Kosarka_LOGO-01

V letošnji izvedbi lige je sodelovalo 24 ekip. Prvak 1. rekreacijske lige je ekipa Šmarkuc, v 2. ligi so se veseli igralci ekipe Tisk Šepic, v 3. pa G Production. V nedeljo, 17. 3. 2019, bo v sklopu 3. ALL STARS rekreacijske lige v košarki, podelitev pokalov najuspešnejšim ekipam ter najboljšim strelcem v vseh treh ligah.

Tudi letos organizator  ostaja zvest preizkušeni formuli. Za selektorja ekip, ki se bosta pomerili za prestiž in zmago, so imenovali dve izjemni osebnosti, ki sta tako ali drugače povezani z novomeško košarko. Prvi je nekdanji košarkar Krke Smiljan Pavič, drugi pa Darko Klobučar, starosta rekreativne košarkarske lige in eden od soorganizatorjev turnirja 3x3 v Dolenjskih Toplicah. Nocoj bosta znani tudi ekipi, po 12 na vsaki strani, ki se bosta pomerili prihodnjo nedeljo na Livadi. Od ponedeljka dalje pa bo omogočeno tudi spletno glasovanje za prvi peterki tekme!

RKL NM 01

 

 

 

 

 

 

 

 

nazaj