IMG_3353.jpg

Dela skoraj zaključena, spremenjen prometni režim

datum: 19. 11. 2017

Ta konec tedna je izvajalec postavitve novega krožišča pri Finančni upravi dokončal glavna dela in vzpostavil nov prometni režim. Ob jutranji konici prisotna tudi Policija.

Od petka, 17. do nedelje, 19. novembra 2017 je, kot smo napovedovali, izvajalec CGP postavil montažno krožišče, uredil vse potrebne prometne označbe in v skladu s projektom, izvedel tudi vse prilagoditve pločnikov in navezav za kolesarje.

Za vse udeležence v prometu to pomeni predvsem olajšano uporabo parkirišča v Kandiji, posebno pozornost pa morajo vozniki in ostali vključeni v promet na tem območju nameniti predvsem spremenjenemu prometnemu režimu v obstoječem križišču. Vključevanje v križišče iz Kandijskega mostu namreč ni več prednostno - prednostna cesta je od sedaj dalje Kandijska cesta (od FURS proti zdravstvenemu kompleksu in obratno). Iz mostu bo možno zavijanje zgolj levo ali desno, vožnja naravnost proti Trdinovi ulici ni več dovoljena.

Zaradi pomembne spremembe na odseku, ki je prometno zelo obremenjen, bo v začetnih dneh na lokaciji prisotna tudi Policija, ki bo pomagala pri poteku prometa in nadzorovala upoštevanje nove prometne signalizacije.

Za upoštevanje novih prometnih prilagoditev se vam zahvaljujemo.

IMG_3372

Krožišče v Kandiji

nazaj