DSC_0171.JPG

V oktobru in novembru javna razgrnitev občinskih prostorskih aktov

datum: 25. 09. 2017

Na Mestni občini Novo mesto bomo v oktobru in novembru izpeljali javno razgrnitev in obravnavo dveh prostorskih aktov, in sicer sprememb in dopolnitev Občinskega lokacijskega načrta Univerzitetni kampus Novo mesto (SD OLN Kampus) ter sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta Gospodarska cona Na Brezovici (SD OPPN Na Brezovici). Vsi zainteresirani lahko pripombe podajo po pošti ali osebno na sedežu Mestne občine Novo mesto (Seidlova cesta 1) ali osebno na javnih obravnavah, ki bosta potekali v sejni dvorani mestne hiše (Glavni trg 7).

Javni razgrnitvi, v času katerih bo možnost podajanja pripomb, bosta potekali na sedežu Mestne občine Novo mesto (Seidlova cesta 1), in sicer za SD OLN Kampus od 9. do vključno 23. oktobra, za SD OPPN Na Brezovici pa od 9. oktobra do vključno 7. novembra. 

V sejni dvorani mestne hiše (Glavni trg 7) bosta potekali tudi javni obravnavi, na kateri bodo pripravljavci in izdelovalci spremembe in dopolnitve načrtov podrobneje razložili in prisotnim podali dodatna pojasnila. SD OLN Kampus bo predstavljen 16. oktobra ob 15.30, SD OPPN Na Brezovici pa 17. oktobra ob 15.30. 

Javni naznanili sta objavljeni na oglasni deski in na naši spletni strani ter na oglasnih deskah in spletnih straneh Krajevnih skupnosti Žabja vas  in Otočec.

 

nazaj