vodilna slika

Slovesna otvoritev obnovljenega Vrtca Ostržek

datum: 07. 10. 2009

V programu so nastopili otroci iz vseh starostnih skupin.

V sredo, 7. oktobra, ob 16. uri je v prostorih Vrtca Ostržek v Bršljinu potekala slovesna otvoritev obnovljenega vrtca. To je že tretji prenovljen vrtec v mandatu župana Alojzija Muhiča. Spomnimo, da smo februarja 2007 odprli Vrtec Pikapolonica v romskem naselju Brezje, oktobra 2008 pa prenovljeni Vrtec Ciciban na Ragovski ulici.

Vrtec Ostržek je prenovljen v celoti vključno s celotno opremo igralnic, pomožnih in tehničnih prostorov ter zunanjim igriščem z igrali. Vrtec ima poleg telovadnice, garderob in sanitarij za otroke, pisarn, kabinetov, garderob in sanitarij za zaposlene, kuhinje ter nove kurilnice 8 igralnic, vsaka izmed njih ima izhod na pokrito teraso. V vrtcu so 4 igralnice za prvo starostno skupino in 4 igralnice za drugo starostno skupino.

 

Z deli smo pričeli oktobra 2008 in zaključili v avgustu letos. Vrednost celotne investicije je 1,7 mio evrov. Ob tej priložnosti sta izvajalca GPI Tehnika in Mizarstvo Trščinar v. d. ravnatelja Albertu Zorku izročila ček v skupni vrednosti 1.500 evrov.

 

nazaj