vodilna slika

Župan sprejel predstavnike NTK Krka

datum: 09. 04. 2009

NTK Krka se je uvrstil v evropski pokal.

Župan Mestne občine Novo mesto Alojzij Muhič je danes sprejel predstavnike Namiznoteniškega kluba Krka, ki so mu predstavili dosedanje izjemne športne dosežke. Marjan Hribar, podpredsednik kluba, je poudaril, da gre za šport z malo poškodbami ter visokim nivojem fair playa. Z otroki, ki jih je v klubu 55, delajo sistematično, velik pomen dajejo tudi vzgoji otrok in njihovemu osebnostnemu razvoju. Povedal je še, da se tako kot številni drugi športni klubi, ukvarjajo s prostorskimi težavami, saj so trenutno najemniki prostora, kar za klub predstavlja izjemen strošek.
Župan Alojzij Muhič je udeležencem čestital za dosedanje uspehe in dodal, da je ponosen na njihov prispevek k prepoznavnosti Novega mesta v svetu. Župan je še povedal, da je seznanjen s prostorskimi težavami kluba ter jim predstavil možnosti za pridobitev stalnega prostora v prihodnjih letih. Gre za dolgoročne rešitve, za katere si sam zelo prizadeva.

 

DSC02916 splet.jpg

Na fotografiji od leve proti desni: podpredsednik NTK Krka Marjan Hribar, najboljši mladi igralec kluba Tilen Novak, župan Alojzij Muhič, najboljši igralec Slovenske namiznoteniške lige in trener mladih igralcev Uroš Slatinšek, tehnični vodja prve ekipe in dolgoletni član kluba Ivo Kapš ter aktivni igralec Tomaž Kralj

nazaj