BPu-dj2560.jpg

Konec tedna bodo športno dogajanje spremljale cestne zapore

datum: 01. 07. 2021

V soboto, 3. julija 2021, bodo v mestnem jedru potekali tradicionalni Skoki v Krko s Kandijskega mostu, na območju Novega mesta in Prečne pa se bo dan kasneje, v nedeljo 4. julija, odvila kolesarska dirka KIDS Tour of Slovenia: Novo mesto-Prečna. Dogajanje bodo spremljale popolne zapore.

Kandijski most bo zaprt za promet v soboto, 3. julija 2021, med 8. in 24. uro, obvoz za osebna vozila pa bo potekal kot obračališče, in sicer po odseku Prešernov trg - Sokolska ulica, naprej po javni poti Prešernov trg, naprej po Kapiteljski ulici - povezava mimo hišne številke 5, ter po javni poti Trubarjeva ulica - povezava mimo hišne številke 3.

Za izvedbo kolesarske dirke bodo v nedeljo, 4 julija, 2021, med 9.30 in 14. uro potekale popolne zapore na odsekih Straška cesta - Prečna, Prečna - Češča vas, Straška cesta - Zaloška cesta - Češča vas - Zalog in v krožišču Adria. Obvoz ne bo urejen, vendar bo najkasneje na vsakih 30 min v primeru lokalne ceste ali 60 min v primeru javne poti, zapora odstranjena in promet sproščen.

 

Fotografija: Boštjan Pucelj

nazaj