vodilna slika

Predstavitev novega poziva za vključitev v Zeleno shemo slovenskega turizma

datum: 16. 01. 2017

Slovenska turistična organizacija je v sodelovanju z mednarodno organizacijo Green Destinations in njenim akreditiranim partnerjem v Sloveniji, Zavodom Tovarna...

Slovenska turistična organizacija je v sodelovanju z mednarodno organizacijo Green Destinations in njenim akreditiranim partnerjem v Sloveniji, Zavodom Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace, objavila nov Poziv za destinacije za pridobitev znaka Slovenia Green Destination (naslednji poziv bo objavljen januarja 2018). Poziv 2017 s prijavnico (rok za prijavo je 10.2.), je dostopen na portalu.

Predstavitev poziva bo v petek, 20. januarja 2017 ob 11. uri na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (1. nadstropje, dvorana A). Na dogodku bodo s strani Slovenske turistične organizacije in akreditiranega partnerja predstavljene vse pomembne informacije ob objavi novega poziva za vključitev oz. pridobitev znaka Slovenia Green:

- Slovenska turistična organizacija; mag. Maja Pak, direktorica: Uvodni pozdrav in predstavitev Zelene sheme slovenskega turizma.

- Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Jana Apih: Predstavitev novega poziva za destinacije

- Zavod Tovarna trajnostnega turizma GoodPlace; Tina H. Zakonjšek: Predstavitev okoljskih znakov Travelife, EU Marjetica, Green Globe, Green Key, TourCert in Bio Hotels za ponudnike nastanitev in turistične agencije.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar vas zaradi lažje organizacije vljudno prosimo, da jo potrdite po elektronski pošti na ideje@goodplace.si najkasneje do srede 18. 1. 2017.

Dodatne informacije o Zeleni shemi slovenskega turizma.

 logozssst.jpg

nazaj