zemljevid krajevnih skupnosti

Srečanje starostnikov na prečenskem letališču

datum: 15.06.2017

V petek, 2. junija 2017, je KORK Prečna organizirala redno vsakoletno srečanje za starostnike. Srečanje in druženje je potekalo na Letališču v Prečni. Da je bilo druženje še bolj prijetno in veselo so poskrbeli domačini, pevci Vaškega zvona, udeleženka srečanja, vaščanka Mari s svojimi pesmicami in pa seveda njena mala vnukinja Lana s svojim nastopom. Našemu povabilu sta se odzvala tudi povabljena gosta, predsednik OZRK Novo mesto Marjan Grahut in predsednik KS Prečna Mario Krapež.

Srečanje je potekalo v prijetnem in sproščenem vzdušju, saj smo bili tako rekoč vsi domači, tako udeleženci, kot nastopajoči. V imenu aktivistk KORK Prečna se tako vsem še enkrat toplo zahvalim, da so nam omogočili, da je bilo naše srečanje in druženje res prijetno in veselo. Na koncu smo si vsi zaželeli na snidenje prihodnje leto.

srecanje 1.jpg

srecanje 2.jpg

srecanje 3.jpg

srecanje 4.jpg

srecanje 5.jpg

srecanje 6.jpg

srecanje 7.jpg

srecanje 8.jpg

srecanje 9 .jpg

srecanje 9.jpg

srecanje 10.jpg

srecanje 11.jpg

novice

29. oktober, KS Prečna

Izboljšave cestno prometnega varstva

V mesecu septembru smo na področju cestno prometnega varstva v KS Prečna pridobili kar nekaj izboljšav. V Češči vasi in v Podbrezniku smo postavili ustrezne nadstreške na avtobusnih postajališčih, v naselju Prečna pa smo s postavitvijo cestnega ogledala rešili težavo pri vklopu vozil s stranske ceste na glavno prometnico.

več >

01. september, KS Prečna
28. april, KS Prečna
06. april, KS Prečna
03. april, KS Prečna