vodilna slika

Predstavitvena delavnica Celostna vadba za ženske

on 2020-09-29, 18:00

Location: Razvojno izobraževalni center Novo mesto, Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto

Organiser: RAZVOJNO IZOBRAŽEVALNI CENTER NOVO MESTO

psychedelic-1084082_1920

 

Vabljeni na brezplačno predstavitveno delavnico Celostna vadba za ženske, ki bo v torek, 29. septembra 2020, od 18.00 do 19.00 v prostorih RIC-a v Novem mestu.

 

Zaradi zagotavljanja kvalitetno izpeljane delavnice in upoštevanja varnostnih priporočil za ohranjanje zdravja, je število mest omejeno, zato je obvezna predhodna prijava na anita.jakse@ric-nm.si.

 

 

Če si tudi ti želiš narediti spremembo, če želiš narediti nekaj zase, ponovno prebuditi strast in svoje sanje, če želiš zaustavit kolo časa in izboljšati svoje počutje, potem se nam pridruži.

 

Vabimo te na Motivacijsko plesne delavnice, ki so namenjene dekletom in ženam, tudi tistim, ki so že zakoračile v najlepša leta svojega življenja.

Za vse, ki si želite nekaj narediti zase, ki verjamete, da nikoli ni prepozno, ki pogrešate  pozitivno naravnano druženje in rekreacijo, se oktobra začenja program celostne vadbe s sproščanjem, plesom in motivacijskim vodenjem.

 

Latinskemu  pregovoru, ki  pravi Mens sana in corpore sano – Zdrav duh v zdravem telesu, lahko dodamo misel, da je za zdravo telo potreben zdrav duh in pozitivna naravnanost. Samo z usklajenim delovanjem telesa, uma in duha in zavedanjem sebe kot celote, lahko ohranjamo zdravje, dobro počutje, vitalnost, kreativnost, ustvarjalnost in radost. Samo ko smo povezani sami s sabo v celoto smo ljubezen, radost in veselje in kot taki, lahko uspešno delujemo in si zagotavljamo bogato in zdravo življenje, obilje in dobre odnose.

 

Poleg dihalnih vaj in vaj za sproščanje ter vodene meditacije celostna vadba vključuje ples, ker so znanstveniki dokazali, da ima ples vrsto koristnih učinkov na človeško telo. Ob plesu se počutimo bolj lahkotne, radostne in sproščene. Ples pa hkrati tudi:

  • zavira staranje možganov in izboljšuje spomin,
  • pomaga pri ohranjanju gibčnosti in prožnosti mišic,
  • krepi imunski sistem ter
  • izdatno pripomore k višjemu nivoju energije in dobrega počutja.

 

Celostna vadba torej pomeni, da delamo na sebi kot osebi, ki je več kot samo telo, ki je um, ki je duh in ki je enkraten in neponovljiv del stvarstva. Skozi vadbo negujemo dušo in telo in delujemo na vzpostavljanju notranjega miru in povezanosti in usklajenosti telesa, uma in duha. Enostavne vaje za sproščanje, lahkotne, pa vendar neverjetno močne plesne vaje, s katerimi brez prevelikega naprezanja oblikujemo svoje telo, izboljšujemo kondicijo, pridobivamo življenjsko energijo in izboljšujemo svoje fizično in psihično počutje in vodena vizualizacija s katero delujemo na svojo notranjo moč, v pravem zaporedju kot celota delujejo neverjetno pozitivno na celoten organizem. Ob redni vadbi vam zagotavljamo spremembo počutja že po enem mesecu.

 

Zato vas vabimo  na brezplačno uvodno uro, ki je namenjena ženskam, ki želijo živeti polno življenje, izboljšati svoje počutje, samopodobo in izgled in si pridobiti več energije.

 

Delavnico celostne vadbe bo vodila Marjanca Trščinar Antič, članica Borze znanja Novo mesto.


Marjanca je bila v mladosti plesalka in gimnastičarka, danes pa je odlična vodnica, organizatorka in voditeljica dogodkov, voditeljica radijske oddaje Ujemi dan, motivacijska govornica, NLP mojster in licenciran life in business coach, praktik hipnoze, asistentka na delavnicah dr. Aleksandra Šinigoja, predvsem pa ženska, ki sprejema izzive življenja in jih uspešno rešuje. Svoje bogate življenjske izkušnje in znanje želi deliti z vami, zato vas vabi, da se ji pridružite.

 

Vabljene prav vse, ne glede na starost, kondicijo ali predhodne plesne izkušnje in znanje. Vadbo prilagajamo posameznicam in je primerna za vse.

 

DODATNE INFORMACIJE:
Anita Jakše
e: anita.jakse@ric-nm.si
t: 031 337 758, 07 393 45 66

 

Logo_Borza_znanja-prozoren

 

back
<avg september 2020 okt>
mo tu we th fr sa su
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

show all events