zemljevid krajevnih skupnosti

11. tradicionalni pohod po vaseh KS Birčna vas, 21. maj 2016

datum: 25.05.2016

Letošnji tradicionalni pohod se je začel še posebej slavnostno. Pred pričetkom pohoda na Ruperč vrhu so nas namreč pozdravili člani in članice Mestne godbe Novo mesto, ki so s svojim 30 minutnim programom navdušili pohodnike in jim polepšali že tako čudovit dan. Za tem so se krajani odpravili na 6 km sprehod po bližnjih gozdovih in travnikih v smeri Birčne vasi, Petan, Velikega in Malega Podljubna. Pot so zaključili pri lovski koči v Padežu, kjer so se okrepčali in pokramljali ter se polni novih vtisom napotili proti domu.

novice

12. december, KS Birčna vas
02. september, KS Birčna vas

Potepanje po Gorenjski

Letos smo se v svetu KS odločili, da malo popestrimo družabno življenje v naši KS in smo se odločili za izlet. Naše vodilo je bilo spoznavanje Slovenije in kar sam od sebe se je ponudil obisk Planice.

več >

27. junij, KS Birčna vas

14. seja Sveta KS Birčna vas

14. seja Sveta KS Birčna vas je bila 27. 6. 2017 v prostorih KS Birčna vas.

več >

04. maj, KS Birčna vas
13. julij, KS Birčna vas

Zapisnik zbora krajanov v Gasilskem domu Stranska vas dne 13.7.2016

Na pobudo civilne iniciative in v skladu s 56. členom Statuta Krajevne skupnosti Birčna vas (v nadaljevanju: KS Birčna vas), je svet Krajevne skupnosti sklical zbor krajanov, in sicer dne 13. 7. 2106 v Gasilskem domu v Stranski vasi ob 16.30 uri, z namenom rešitve nastalih in nekaterih nerešenih problemov glede izvedbe projekta »Kanalizacija v...

več >