vodilna slika

Alternativni večer - regresija v osebno preteklost

dne 07. 11. 2017, 18:00

Lokacija: Trdinova čitalnica, Knjižnica Mirana Jarca

Vesna Božič Mauko iz Novega mesta se že več kot desetletje ukvarja z duhovno platjo regresije. Metoda, po kateri izvaja regresijo, temelji na terapevtskih načelih nehipnotične regresije, ki jo je zasnoval Američan Bryan Jameison, izpopolnil pa Šved dr. Jan Erik Sigdell.

Regresija se večinoma izkaže kot zelo učinkovita metoda, zlasti takrat, ko gre za reševanje karmičnih problemov, ki bi jih posameznik sicer težko presegel. Vsako preteklo življenje, ki ga odkrijemo, nam omogoči vpogled v del naše karme. Zavemo se, da ima vsak zakaj svoj zato, vsaka reakcija svojo akcijo. In to razumevanje nam je v oporo v nadaljnjem življenju, saj preko regresije utrdimo zavedanje, da namen našega bivanja na Zemlji niso le materialno blagostanje, lagodje in lastne koristi, da gre pravzaprav za veliko več: za čudovito pot učenja in spoznavanja ljubezni, potrpežljivosti ter sočutja do sebe in drugih.

Regresija običajno traja tri ure. Odgovori, ki jih regresiranec prejme, prihajajo intuitivno iz podzavesti, običajno kot slike, misli, čustva. O njih pripoveduje. Regresija je potovanje v neznano, na katerem se dokopljemo do številnih uvidov. Razbremenimo se čustvenih vozlov, starih zamer, občutkov krivde, odkrijemo vzroke negativnih vedenjskih vzorcev, težav v družinskih in partnerskih odnosih … ter precej spremenimo pogled na življenje in smrt, ter namen našega bivanja.

Dogodek pripravljamo v sodelovanju z Društvom Bober – okoljsko gibanje Dolenjske.

nazaj
<okt november 2017 dec>
po to sr če pe so ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

prikaži vse dogodke