poni.png

Projekt Poni znova vabi in zaposluje mlade potencialne podjetnike

datum: 13. 04. 2021

Razvojni center Novo mesto nadaljuje z usposabljanjem potencialnih podjetnikov. Objavljen je TRETJI JAVNI RAZPIS za vključitev 12 udeležencev v projekt Podjetno nad izzive - PONI JV Slovenija.

Projekt PONI JV Slovenija je model podjetniškega usposabljanja v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To dosežejo s pomočjo vključitve v celostni program podjetniških usposabljanj ter z zagotovljeno mentorsko, svetovalno in finančno podporo.

Posebnost projekta predstavlja redna zaposlitev udeležencev projekta za čas trajanja programa (4 mesece) v Razvojnem centru Novo mesto.

S pomočjo takšne finančne podpore lahko udeleženci programa svoj čas namenijo izključno pridobivanju novih znanj, izkušenj in pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot. Tokrat bo v projektu Poni sodelovala že tretja skupina dvanajstih udeležencev, ki bo usposabljanje pričela v mesecu juniju 2021.

Prijave zainteresiranih kandidatov zbirajo do ponedeljka, 10. 5. 2021.

Več o projektu Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija si lahko preberite na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto.

Na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto je objavljen JAVNI RAZPIS za vključitev kandidatov v projekt.

Dodatne informacije dobite tudi na Razvojnem centru Novo mesto, dosegljivi so na številki 041 325 722 ali prek elektronske pošte na naslovu vesna.colic@rc-nm.si.

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.  

 

poni1 poni2 poni4 poni5

 

 

nazaj