1._mesto__Finesse__hip_hop_formacija___lani2__mame_3._mesto__Noisy__hip_hop_formacija___lani2__mame_.jpg

Plesni studio Novo mesto z odličnimi rezultati

datum: 10. 07. 2018

Plesni studio Novo mesto je na državnem in evropskem prvenstvu v sodobnih tekmovalnih plesih dosegel zelo dobre rezultate v različnih kategorijah.

Na državnem prvenstvu, ki je potekalo v Medvodah od 23. do 29. junija 2018 so osvojili dve prvi mesti, in sicer hip hop formacija otroci s koreografijo Boom Bam Jam in hip hop formacija člani2  (mame) s koreografijo Finesse. 

1. mesto _Boom Bam Jam_ hip hop formacije otroci

1. mesto _Finesse_ hip hop formacija člani2 (mame)3. mesto _Noisy_ hip hop formacija člani2 (mame)

Drugo mesto je osvojila koreografija Diversity v izvedbi mladinske hip hop male skupine in tretje mesto ponovno formacija člani2 (mame) in koreografija Noisy. V plesni disciplini show dance so odlične rezultate dosegli Jakob Kavšek prvo mesto v show dance solo mladinci ter tretje mesto mala show dance skupina člani z izvedbo Umor na Orient Exspressu.

Na evropskem prvenstvu, ki je potekalo od 27. junija do 1. julija 2018 v nemškem mestu Bremerhavnu sta drugo mesto osvojili Jakob Kavšek v hip hop solo mladinci med 91 tekmovalci in hip hop formacija člani2 (mame) s koreografijo Finesse. 

2. mesto _Diversity_ hip hop mala skupina mladinci2. mesto vice evropski prvak Jakob Kavšek v hip hop solo mladinci (med 91 tekmovalci)2. mesto vice evropski prvaki _Finesse_  hip hop formacije člani2 (mame)

O ostalih uvrstitvah in mentorjih, ki so prispevali k uspešnim uvrstitvam lahko več preberete na spletni strani Plesnega studia Novo mesto.

nazaj