_DSC0421.JPG

Župan sprejel košarkarje KK Žoltasti Troti

datum: 12. 06. 2018

Župan Gregor Macedoni je danes na rotovžu sprejel ekipo Košarkarskega kluba Žoltasti Troti, ki je v tem letu nadgradila formo izpred preteklih let in se z osvojenim 1. mestom v 3. slovenski košarkarski ligi prebila v 2. slovensko košarkarsko ligo.

Izjemen rezultat dopolnjuje dejstvo, da ekipa uresničuje športne cilje z domačimi košarkarskimi talenti in spodbuja mlade k lokalnem družbenemu in športnem udejstvovanju. Slednje se odraža tudi pri delu z mladimi selekcijami, ekipi U19 in U17 uspešno igrata v 2. državni ligi, v tem letu pa so uspešno pričeli z delom z ekipama U15 in U13.

Košarkarji KK Žoltasti Troti

Župan Gregor Macedoni se je zahvalil igralcem, trenerju in vodstvu, da uspešno dopolnjujejo športno dogajanje v Novem mestu in izpostavil hvalevredno skrb za pripadnost lokalnemu okolju. Kot sta povedala trener KK Žoltasti Troti Luka Mittag in športni direktor kluba Matjaž Smodiš, sta navdušena nad rezultati, ki so presegli začetno rekreativno igranje košarke. V prihodnji sezoni se predvsem veselijo navijaške podpore, ki jo ob igrišču obljublja tudi župan.

Trener KK Žoltasti Troti Luka Mittag in župan Gregor MacedoniŠportni direktor kluba Matjaž Smodiš, trener KK Žoltasti Troti Luka Mittag in župan Gregor Macedoni.

nazaj