vodilna slika

Dobrodelni bazar: Iz omare za otroke

dne 20. 12. 2018, 10:00

Lokacija: Qlandia Novo mesto

Organizator: OZRK Novo mesto

Na stojnici v Qlandiji Novo mesto bomo predstavili izdelke naših udeležencev programa Socialne aktivacije. Zaželeni so prostovoljni prispevki. Zbrana sredstva bomo namenili za novoletno obdarovanje socialno šibkih otrok.

Območno združenje RK Novo mesto že tradicionalno organizira dobrodelno akcijo »Iz omare za otroke«. Namenjena je novoletni obdaritvi otrok iz socialno šibkejših družin, letos otrokom s posebnimi potrebami.

Sredstva za »posebne« otroke zbiramo na različne načine:

-z donacijami, sredstva zbiramo na TRR: 0297 0025 9477 202, SKLAD ZA POMOČ LJUDEM V STISKI, s pripisom »ZA POSEBNE OTROKE«,

-z organiziranjem dobrodelnega bazarja, ki bo 20. in 21. decembra 2018 od 10.00 do 19.00, v novomeški Qlandiji,

-z dražbo obnovljenih rabljenih kosov pohištva ter oblačil, ki bo v januarju v sodelovanju z Reciklarno.

Dobrodelna akcija »Iz omare za otroke« je projekt, v katerega so vključeni udeleženci dolgega programa socialne aktivacije, osebe, ki aktivno krepijo svoje zaposlitvene možnosti.

Otroci s posebnimi potrebami so iz družin, ki jim Rdeči križ pomaga z materialno pomočjo. Sredstva bodo namenjena za njihovo novoletno obdarovanje.

V kolikor se odločite, da podprete naša prizadevanja in donirate sredstva za otroke s posebnimi potrebami se vam v naprej zahvaljujemo.

Želimo lepe prihajajoče praznike in vse dobro v letu 2019.