462.jpg

Sprejem zlatega Dimca in pripravljalna tekma Krka : Ilirija

datum: 20. 09. 2017

Pred nami je nova košarkarska sezona, na katero se pridno pripravlja tudi članska ekipa KK Krka Novo mesto. Kar nekaj pripravljalnih tekem je že za njimi, petkova pa bo prav posebna.

Člansko ekipo bo po vrnitvi iz Turčije dopolnil nihče drug kot naš zlati reprezentant, Žiga Dimec. Žiga je edini slovenski reprezentant, ki bo v novi sezoni igral za slovenski klub, na kar smo seveda tudi zelo ponosni. 

Zato smo se odločili, da vse ljubitelje košarke lepo povabimo na prvo Žigovo tekmo po zlati kolajni in pred samo tekmo, (ki se začne ob 18. uri v Športni dvorani Marof) pripravimo kratek program pol ure prej, s predstavitvijo ekipe in seveda, poklonom naši zlati košarkarski reprezentanci ter njenemu članu, Žigi Dimcu, kateremu bo novomeški klub dom že tretje leto zapored.

Vabljeni torej v petek, 22. septembra 2017 ob 17.30 v Športno dvorano Marof.

Podprite domače košarkarje že pred začetkom sezone.

Da pa bo tekma res zanimiva, dokazujeta dve dejstvi.

1. Aktualna članska ekipa KK Krka, ki jo vodi naš Simon Petrov, je letos sestavljena iz večine novomeških fantov, ki so visoko motivirani za uspehe, saj igrajo za domači klub.

2. Pripravljalno tekmo, na katero vas po sprejemu prav tako vabimo, bo KK Krka odigrala z ekipo Košarkarskega društva Ilirija, ki jo vodi nihče drug, kot oče slovenskega čudežnega dečka, Saša Dončić. Verjamemo, da bo novomeškim navijačem namenil tudi kakšen duhovit komentar v svojem slogu.

 

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu.

dimec

nazaj