vodilna slika

Dan žena v mestnem jedru

datum: 03. 03. 2017

Trgovci in gostinci bodo za dame pripravili posebne popuste, vse mame in babice vabijo kratki nastopi otrok iz naših vrtcev, vsem obiskovalkam Glavnega trga pa bo cvet podaril »Novomeški kavalir«.

Lansko leto se je tudi Novo mesto prvič pridružilo skupni nacionalni akciji obeležitve svetovnega dneva žena, ki poteka v mestnih središčih po Sloveniji. Aktivnosti so bile lepo sprejete in pozitivne za naše občanke, zato smo drobne pozornosti pripravili tudi v letošnjem letu. 

Tako bomo občina in Zavod Novo mesto, v sodelovanju z združenjem podjetnikov v mestnem jedru zavodom Grem v mesto in vrtcema Ciciban in Pedenjped, skupaj organizirali prijeten dan na Glavnem trgu. Tako kot lani smo pripravili tri manjša presenečenja za mame, žene in dekleta, ki veljajo kot povabilo v mestno jedro in simbolično darilo ob prazniku žena. Trgovci in gostinci bodo za dame pripravili posebne popuste, vse mame in babice vabijo kratki nastopi otrok iz naših vrtcev, vsem obiskovalkam Glavnega trga pa bo cvet podaril »Novomeški kavalir«.

Prijazno vabljeni.

 

DSC 0074.JPG

 

nazaj