vodilna slika

JANTARNO LETO

datum: 09. 01. 2017

Spoštovani, v letu 2017 bo Novo mesto v znamenju jantarja, enega izmed zakladov naše arheološke dediščine. Leto smo promocijsko poimenovali "Jantarno leto / Amber Year" z namenom, da čim bolj celostno in obsežno promoviramo naše mesto, turistične produkte, aktivnosti in prireditve.

Navodila za uporabo celostne grafične podobe (CGP) jantarnega leta

 

Spoštovani, v letu 2017 bo Novo mesto v znamenju jantarja, enega izmed zakladov naše arheološke dediščine. Leto smo promocijsko poimenovali "Jantarno leto / Amber Year" z namenom, da čim bolj celostno in obsežno promoviramo naše mesto, turistične produkte, aktivnosti in prireditve. S tovrstnim brandingom lahko dosežemo več domačih obiskovalcev in turistov, ter se kompetentno pojavimo na sejmih in drugih promocijskih kanalih.

 

Ob tej priložnosti smo na MO Novo mesto, v sodelovanju z Dolenjskim muzejem, oblikovali celostno grafično podobo za vse javne subjekte, prireditve in aktivnosti. Z uporabo teh elementov bomo vsi postali ambasadorji in promotorji našega mesta v jantarnem letu.

 

Prosimo, da z novim letom začnete uporabljati naslednje grafične elemente, ki jih najdete na povezavah:

 

1. Navodila za uporabo Celostne grafične podobe jantarnega leta.

 

2. Logotip za uporabo v vseh vaših tiskovinah, spletnih in drugih promocijskih aplikacijah.

 

  • 3. V e-mail podpis si umestite logotip jantarnega leta. 

 

  • 4. Na vse dopise in kuverte se doda logo jantarnega leta:

 

  • Priporočilo za dopise je, da se ga umesti spodaj na sredino. Najmanjša dovoljena velikost je opredeljena v navodilih za uporabo CGP-ja

 

  • 5. Na svoje spletne strani umestite pasico z aktivno povezavo na www.visitnovomesto.si. Pasice najdete na povezavi v treh različicah. 

 

6. Logotipi Mestne občine Novo mesto

 

jantar logotip cmyk.png

 

Navodila za organizatorje javnih shodov in javnih prireditev v MONM

nazaj